NO (+47) 31 30 90 60
post@generatorsolutions.no

UK (+44) 1780 756 836
enquiries@generatorsolutions.co.uk 

Personvernerklæring

Dine rettigheter

Alle registrerte kunder har lovbestemte rettigheter knyttet til sine personopplysninger. Dette omfatter rett til informasjon, innsyn, retting, sletting, dataportabilitet og begrenset behandling, samt rett til å motsette seg behandling og til protestere på manuelle og automatiserte individuelle avgjørelser, inkludert profilering. Slike forespørsler skal sendes til Generator Solutions AS som har plikt til å besvare disse innen 30 dager.

Nedenfor gis det informasjon om de mest sentrale rettighetene du har.

Omfang

Denne Personvernerklæringen gjelder for all virksomhet i Generator Solutions AS. Personvernerklæringen omfatter også all interaksjon med kunder, prospekts, samarbeidspartnere og leverandører, uansett kommunikasjonsform.

Persondata

Generator Solutions AS oppbevarer i selskapets ordre og CRM system kun opplysninger om kontaktpersoner i de firma vi har forbindelse med. Denne informasjonen omfatter kun: 

  • Navn
  • Stilling i firmaet
  • E-post/telefon/adresse som benyttes i arbeidsforholdet.

Informasjonen er samlet inn er i relasjon med: 

  • Kontakt i forbindelse med B2B markedsføring og salg
  • Firma som er våre kunder eller leverandører
  • Samarbeidende firmaer
  • Deltakere på kurs og eller arrangementer i regi av Generator Solutions AS
  • Firma/ansatte som aktivt har meldt seg på informasjons-abonnementer

Formålet med disse opplysningene er å kunne ivareta forretningsforholdet, samt å kunne informere om og tilby produkter og tjenester til interesserte firmaer.

De registrertes rettigheter

Ved forespørsel vil du få informasjon om hvilke personopplysninger vi har på deg, hva som er formålet med behandlingen, hvor vi har innhentet opplysningene, hvor lenge det forventes at opplysningene vil bli lagret og hvilke rettigheter og klagemuligheter du har.

  • Innsyn i registrerte opplysninger, korrigering og eventuell sletting av data vil bli utført på forespørsel til daglig leder.
  • Generator Solutions AS utfører ikke  profilering eller automatisert behandling av personopplysninger.
  • Vi utleverer aldri personopplysninger til tredje part.

Sletting

Du kan selv fremsette krav om sletting, eksempelvis dersom du trekker tilbake et samtykke.

Taushetsplikt

Alle ansatte i Generator Solutions AS er pålagt taushetsplikt innenfor omfanget av denne erklæringen.

Hva skjer når du besøker Generator Solutions AS digitalt?

Når du besøker vår hjemmeside www.generatorsolutions.no eller går inn på våre profiler på sosiale medier som Facebook og LinkedIn legges det igjen digitale spor.

De eksterne sosiale mediene har sine egne regler for behandling av dine personopplysninger, som du godtar ved å akseptere deres brukervilkår. Dette kan ikke Generator Solutions AS påvirke.

Informasjonskapsler / Cookies

Se informasjon om informasjonskapsler / cookies her.

Datatilsynet

Datatilsynet fører tilsyn med hvordan virksomheter behandler personopplysninger og behandler klager fra registrerte som mener seg utsatt for brudd på personvernlovgivningen. På Datatilsynets hjemmesider kan du lese mer om hvilke krav som stilles for behandling av personopplysninger og hvordan du kan klage.

 

Informasjon om Informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler (på engelsk: cookies), blant annet for at du skal kunne få en god opplevelse på nettsidene. 

Definisjon på en informasjonskapsel (hentet fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet)

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet. 

Vi benytter informasjonskapsler til dette:

  • At du skal slippe å velge språk på sidene hver gang du kommer inn. Har du valgte dette en gang, vil du med informasjonskapsler påslått slippe å velge dette neste gang du besøker oss.
  • At du skal slippe å gi oss samtykke hver gang du kommer inn på siden. Har du valgt dette en gang, vil du med informasjonskapsler påslått ikke måtte gi samtykke på nytt før det har gått ett år. 

For å komme i kontakt med oss, fyll ut skjemaet nedenfor.

Business to Business leasing in Norway

Generator Solutions AS has an leasing agreement with DNB ASA that makes us able to offer corporate customers leasing on gensets

DNB will take a check of your company to see if it`s possible to offer leasing 

Information we need to check

Norwegian Company Number - Company Name - Preferred Rental Period

Contact us on (+47) 31 30 90 60 or send e-mail to Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Factor table:

YEAR 1,85 4 5
INTEREST 2,953% 2,261% 1,846%

A monthly rental to the customer will be used.

Example on a genset to kr 200.000,-

4year rental period: kr 200.000,- with 2,261% = kr 4.362,- + VAT pr. month.

5year rental period: kr 200.000,- with 1,846% = kr 3.692,- + VAT pr. month.

Contact Norway

(+47) 31 30 90 60

Generator Solutions
Vekstveien 5B
3474 AAROS
Norway
 

Contact England

(+44) 1780 756 836 

Generator Solutions
Unit 1, Alma Park Road
Grantham, Lincs, NG31 9SE
England